Ruilen & Retourneren | Telecombinatie Online

Ruilen & Retourneren

Niet tevreden over een geleverd product? Vrijwel alle ongebruikte producten kunnen geretourneerd worden.

Meld hier je retour aan. Let op: Je krijgt geen retourkosten vergoed, dit zijn voor eigen kosten.

Producten kunnen binnen 14 dagen na levering, in originele verpakking geretourneerd worden mits het artikel niet gebruikt is. Producten die gebruikt en/ of beschadigd zijn, kunnen helaas niet retour worden genomen. Ook als producten niet in originele staat verkeren (zonder originele verpakking en beschermfolie’s), kunnen niet geretourneerd worden.


Hoe werkt retourneren?

Je stuurt het product zelf per post terug. Zorg ervoor dat de factuur en het retourformulier (ingevuld en compleet) mee terugstuurt. Je kunt het product ook zelf terugbrengen naar één van onze winkel (Asten, Deurne of Gemert). De gegevens zijn te vinden op de contactpagina. Het is helaas niet mogelijk de retourbetaling direct in de winkel te ontvangen. Het retourbedrag zal achteraf op de gewenste bankrekening overgemaakt worden.


Ruilen

De mogelijkheid bestaat dat een gekocht product geruild kan worden voor bijvoorbeeld een andere kleur. Ook hier gelden de bovenstaande retourvoorwaarden en dient het retourformulier te worden ingevuld.


Kosten van retourneren

Bij het retourneren is de klant zelf verantwoordelijk voor de retourkosten hiervan. Als het pakket niet voldoende gefrankeerd teruggestuurd is, kunnen wij het pakket helaas niet retour nemen. Breng je het product/ de producten terug naar de winkel, dan zijn hier natuurlijk verder geen kopsten aan verbonden.